пʼятниця, 27 березня 2009 17:27

МЗС України вирішило посваритися з Німеччиною через годинник Кличка

МЗС України вирішило посваритися з Німеччиною через годинник Кличка

Міністерство закордонних справ України з"ясовує обставини і причини затримання 25 березня в аеропорту Франкфурта-на-Майні українського боксера Віталія Кличка.

"Ця справа перебуває на особливому контролі МЗС України. У зв"язку із затриманням в аеропорту Франкфурт-на-Майні Віталія Кличка посольство України в Німеччині направило ноту МЗС ФРН із зверненням надати пояснення з приводу обставин і причин затримання українського боксера.

Крім того, генеральним консульством України у Франкфурт-на-Майні проводяться зустрічі з митними органами Німеччини з метою з"ясування причин, які слунували підставою для затримання Кличка", - сказав прес-секретар МЗС України Василь Кирилич.

Він додав, що директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорєльцев провів телефонну розмову з Віталієм Кличка для уточнення обставин, за яких відбулося його затримання.

За повідомленнями засобів масової інформації, в аеропорту митники запитали боксера про те, звідки у нього годинник фірми "IWC" і чи перевищує їх вартість 1000 євро. Спортсмен повідомив, що отримав їх як нагороду на врученні премії "Laureus" два роки тому.

В результаті цей годинник і сумка були конфісковані. Віталій Кличко дізнався імена німецький митників і має намір подати на них до суду.

Зараз ви читаєте новину «МЗС України вирішило посваритися з Німеччиною через годинник Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути