Ексклюзиви
неділя, 17 листопада 2019 19:00

"Ми погано починали кожен із таймів" – Шевченко

"Ми погано починали кожен із таймів" – Шевченко
Андрій Шевченко не програв жодного матчу у відборі

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував нічию з Сербією (2:2) в заключному матчі кваліфікації Євро-2020.

"Я радий, що вдалося провести рік без поразок. 2019 рік вийшов дуже-дуже хорошим. Вдячний хлопцям за гру. Було непросто. У вболівальників не було можливості підтримати збірну, а це дуже важливо для нас. Хлопці не зупинялися, виконували заплановане до кінця. Хороший матч вийшов. Спочатку другого тайму трошки втратили нитку гри, помилилися, пропустили, але в кінцівці знайшли в собі сили і проявили бійцівські якості", - повідомляє "Трибуна".

"Команда контролювала хід матчу, але погано почали кожен з таймів. Десь не розібралися, обговоримо це в команді. Пенальті на Матвієнку був: на повторі бачив, що м'яч потрапив йому в руку. Але команда після пропущеного гола не зупинилася, був малюнок гри. Неможливо постійно показувати хороший футбол, але ми до цього прагнемо.

Задоволений грою футболістів, які замінили відсутніх основних гравців, адже ми вирвали нічию. Сидорчук, Коваленко і Циганков провели хороший матч. Нам довелося трошки змінити свою систему. Шахов і Шепелев теж відмінно увійшли в гру. У нас вже з'являється кістяк не тільки основного складу, а й конкуруючого запасу, який добре входить у гру і дає все необхідне команді - як в атаці, так і в захисті. Сьогодні я дуже задоволений.

Подивимося жеребкування, але думки про Євро-2020 є вже давно. Треба буде визначити суперників у товариських матчах з прицілом на майбутніх суперників у фінальній стадії турніру. Цей процес уже пішов. Будемо обговорювати моменти і чекати жеребкування", - сказав Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не дозволила собі програти в Сербії

Збірна України вперше пройшла відбірковий турнір без поразок.

Зараз ви читаєте новину «"Ми погано починали кожен із таймів" – Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути