четвер, 03 травня 2012 18:36

Муамба не стримав сліз: гравець "Болтона" прийшов на матч своєї команди
6

Фото: dailymail.co.uk

Гравець "Болтона" Фабріс Муамба повернувся на поле після зупинки серця і клінічної смерті. Ні, півзахисник не грав у футбол. Він вийшов на газон, щоб подякувати всім хто підтримував його у важчий період життя.

Як відзначає видання Daily Mail, Муамба з'явився на полі о 19:53 — за сім хвилин до початку матчу прем'єр-ліги між рідним "Болтоном" та "Тоттенхемом". Нагадаємо, що 46 днів тому у матчі між цими командами, правда на Кубок Англії, футболіст втратив свідомість і впав на газон. Тоді вболівальники обох команд молилися за гравця, який лежав на газоні без свідомості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я відчув силу молитви" - Муамба вже ганяє м'яча зі своїм сином

"Ласкаво просимо у сім'ю "Болтона", Фабрісе"! - привітав диктор футболіста. На екранах арени висвітлювалося аналогічне привітання і фотографія усміхненого Муамба. Внизу на полі півзахисник також посміхався, але потім дав волю сльозам.

24-річний футболіст привітав всі чотири трибуни стадіону "Рібок" перед тим як витерти сльози. Наречена Фабріса Шауна також не стримувала своїх емоцій. На прощання Муамба обійняв клубного талісмана і ще раз подякував вболівальникам за підтримку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравця "Болтона" Муамбу виписали з лікарні

"З кожним днем я стаю сильнішим", - сказав півзахисник після матчу, в якому "Болтон" поступився "Тоттенхему" з рахунком 1:4. - Я щасливий повернутися, дуже радий бачити фанів. Я вражений підтримкою, яку отримав від вболівальників. У мене ще є шість чи сім коробок з побажаннями швидкого одужання, які я ще не встиг прочитати.

Величезне дякую від всього серця всім фанам. Я дуже радий, що можу знову ходити і робити все як і раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муамба гратиме з кардіостимулятором

Шкода, що зараз я ще не можу грати, але я щасливий, що зміг прийти на стадіон і підтримати хлопців."

"Це фантастика, що Фабріс зараз тут, - каже наставник "шпор" Харрі Реднапп. - Востаннє, коли я бачив Муамба, його непритомного несли у тунель. Я був би брехуном, якби сказав, що надіявся побачити його знову. Ситуація була безнадійною."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Серце Фабріса не билося 78 хвилин" - лікар "Болтона"

Муамба дуже хоче повернутися на футбольне поле, але менеджер "Болтона" Оуен Койл відзначив, що про це поки рано говорити.

"Фабірс рухається у правильному напрямі і швидко йде на відновлення, але все вирішуватиметься після консультацій з лікарями. Якщо на те воля Божа, то він знову гратиме, але поки рано відповідати на це запитання", - відзначив Койл.

Зараз ви читаєте новину «Муамба не стримав сліз: гравець "Болтона" прийшов на матч своєї команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути