Ексклюзиви
неділя, 24 лютого 2013 12:38

"МЮ" переміг КПР і втратив ван Персі
10

Фото: ФОТО: Reuters

Точні удари Рафаела і Райана Гіггза принесли лідерові прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" перемогу над "Куїнс Парк Рейнджерс" - 2:0, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Не так давно на "Лофтус Роуд" гостювали "Манчестер Сіті" і "Тоттенхем", і жодній з цих команд не вдалося розпечатати ворота "КПР". Команді сера Алекса Фергюсона пощастило більше. Запорукою перемоги багато в чому став красивий гол Рафаела на 23-й хвилині.

Бразильський захисник, який пізніше виручив "МЮ", винісши м'яч зі "стрічки", вразив верхній кут воріт потужним дальнім ударом. За десять хвилин до кінця успіх манкуніанців закріпив Гіггз - валлійський півзахисник відзначився з передачі Нані. Під завісу зустрічі 39-річний ветеран мав усі шанси оформити дубль, але після його навісного удару м'яч влучив у поперечину.

Перемогу "червоних дияволів" затьмарила травма кращого снайпера чемпіонату Робіна ван Персі, якого ще у першому таймі замінив Денні Велбек. "Юнайтед" відірвався від "Сіті", який займає друге місце, на 15 очок. Підопічні Роберто Манчіні свій матч проведуть у неділю. У рідних стінах їх чекає битва з "Челсі".

КПР - Манчестер Юнайтед 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - 23 Рафаел, 0:2 - 80 Гіггз.

КПР - Жуліо Сезар, Босінгва, Хілл, Самба, А. Траоре, Таунсенд (Хойлетт, 73), Таарабт, Мбіа, Гранеро (Дженас, 46), Меккі, Замора (Ремі, 61).

Манчестер Юнайтед - Де Хеа, Рафаел, Відіч, Ріо Фердінанд, Евра, Каррік, Гіггз, Ешлі Янг (Валенсія, 68), Нані, ван Персі (Велбек, 41), Х. Ернандес (Руні, 62).

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" переміг КПР і втратив ван Персі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути