середа, 13 лютого 2013 23:45

"Шахтар" не втримав перемоги над "Боруссією", "МЮ" і "Реал" обмінялися голами

"Шахтар" не втримав перемоги над "Боруссією", "МЮ" і "Реал" обмінялися голами
Даріо Срна відкрив рахунок у матчі ФОТО: Reuters

Донецький "Шахтар" не зумів переграти дортмундську "Боруссію" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, втративши перемогу на останніх хвилинах зустрічі. У першому таймі рахунок відкрив Даріо Срна, проте ближче до перерви Роберт Левандовскі скористався помилкою в обороні "гірників" і відновив статус-кво.

У середині другого тайму Мірча Луческу замінив дебютанта Тайсона на Дугласа Косту, і цей хід дав свої плоди. Вже через кілька хвилин після виходу на поле Коста зумів вивести "Шахтар" вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" (Донецьк) - "Боруссія" (Дортмунд) - 2:2

Втім, помаранчево-чорні рано повірили в успіх, і на 87-й хвилині дортмундці зрівняли рахунок. Це Матс Хуммельс успішно підключився до розіграшу кутового і встановив остаточний результат. Таким чином, результат цього протистояння буде вирішуватися в Дортмунді 5 березня.

Тим часом в Мадриді завершився перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Реалом" і англійським "Манчестер Юнайтед". Зустріч, що пройшла на стадіоні "Сантьяго Бернабеу", завершилася нічиєю. Рахунок у матчі на 20-й хвилині відкрив Даніел Велбек після подачі Вейна Руні з кутового. Рівно через 10 хвилин Кріштіану Роналду забив красивий м'яч головою, скориставшись передачею Анхеля ді Марії. У подальшому, незважаючи на ряд небезпечних моментів біля обох сторін, голів забито не було - 1:1, повідомляє "Чемпионат.com".

Ліга чемпіонів

1/8 фіналу

Перші матчі

Реал Мадрид Іспанія - Манчестер Юнайтед Англія 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 0:1 - 20 Велбек, 1:1 - 30 Роналду.

Реал Мадрид - Дієго Лопес, Арбелоа, Рамос, Варан, Коентрау, Хедіра, Алонсо (Пепе, 84), Ді Марія (Модріч, 75), Озіл, Роналду, Бензема (Ігуаїн, 60).

Манчестер Юнайтед - Де Хеа, Рафаел, Ріо Фердінанд, Дж. Еванс, Евра, Каррік, Джонс, Велбек (Валенсія, 73), Кагава (Гіггз, 64), Руні (Андерсон, 84), ван Персі.

Попередження: ван Персі (5), Рафаел (40), Валенсія (88).

Шахтар Україна - Боруссія Д Німеччина 2:2 (1:1, 1:1)

Голи: 1:0 - 31 Срна, 1:1 - 41 Левандовскі, 2:1 - 68 Коста, 2:2 - 87 Хуммельс.

Шахтар - П'ятов, Срна, Ракицький, Чигринський, Рац, Фернандіньо, Хюбшман, Алекс Тейшейра (Едуардо, 84), Мхітарян, Тайсон (Коста, 62), Луїс Адріано.

Боруссія Д - Вайденфеллер, Пішчек, Ф. Сантана, Хуммельс, Шмельцер, Кель, Бендер, Блашчіковскі (Ляйтнер, 80), Гетце, Ройс (Шибер, 90), Левандовскі.

Попередження: Фернандіньо (69).

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не втримав перемоги над "Боруссією", "МЮ" і "Реал" обмінялися голами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути