пʼятниця, 25 січня 2013 16:45

"МЮ" купив форварда збірної Англії за 20 млн євро

"МЮ" купив форварда збірної Англії за 20 млн євро
Заха виступає у другій англійській лізі. Фото: ap.org

Футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" купив у лондонського "Крістал Пелас" нападаючого збірної Англії Вілфріда Заха. Придбання 20-річного форварда обійшлося "Манчестеру" в 17 мільйонів фунтів (20 мільйонів євро). Заха дограє у "Крістал Пелас" до кінця сезону і приєднається до нової команди в липні 2013 року. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

За умовами операції, 15 мільйонів фунтів "МЮ" перерахує "Крістал Пелас" за перехід гравця, а ще два мільйони лондонці можуть отримати в залежності від результатів виступів Заха за нову команду.

Заха, який народився в Кот-д `Івуарі, переїхав до Великобританії разом з сім'єю, коли йому було чотири роки. Форвард є вихованцем "Крістал Пелас". В основному складі цієї команди Заха дебютував в 2010 році.

У сезоне-2012/13 "Крістал Пелас" виступає в чемпіоншипі (друга за значимістю ліга чемпіонату Англії). У 27 матчах у першості країни Заха забив п'ять голів. У листопаді 2012 року нападаючий дебютував у збірній Англії.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" купив форварда збірної Англії за 20 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути