Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2013 15:57

"Реал" зіграє з "Манчестер Юнайтед" без Касільяса

"Реал" зіграє з "Манчестер Юнайтед" без Касільяса
Касільяс травмувався у матчі з "Валенсією" ФОТО: sport-xl.net

Основний голкіпер мадридського "Реала" Ікер Касільяс пропустить обидва матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з англійським "Манчестер Юнайтед". Про це повідомляє сайт Goal.com.

Воротар травмував руку у грі 1/4 фіналу Кубка Іспанії з "Валенсією". Матч, що пройшов увечері 23 січня, завершився з рахунком 1:1. Завдяки перемозі у першій зустрічі з рахунком 2:0 "Реал" вийшов у наступну стадію турніру.

На 13-й хвилині матчу з "Валенсією" Касільяс невдало зіткнувся з партнером по команді Альваро Арбелоа. 31-річний голкіпер не зміг продовжити гру, замість нього на поле вийшов Антоніо Адан.

24 січня Касільяс пройшов медобстеження, за підсумками якого у нього був виявлений перелом основи першої п'ясткової кістки. На відновлення воротареві знадобиться близько шести тижнів.

Перший матч між "Реалом" і "Манчестер Юнайтед" пройде 13 лютого в Мадриді. 5 березня суперники проведуть зустріч у Манчестері.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" зіграє з "Манчестер Юнайтед" без Касільяса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути