субота, 07 травня 2011 12:02

Мозлі виявився "молодшим" за Пакьяо на 8 років

Мозлі виявився "молодшим" за Пакьяо на 8 років

Філіппінський боксер Менні Пакьяо заявив, що його 39-річний суперник Шейн Мозлі може діяти як 31-річний боксер. Пакьяо не згоден з тими, хто вважає Мозлі старим. За словами філіппінця, його суперник дуже швидкий, причому він не тільки добре рухається по рингу, але і завдає швидкі удари, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

Бій між Пакьяо і американцем Мозлі відбудеться в ніч на 8 травня (за московським часом) у Лас-Вегасі. У цьому поєдинку на кону буде стояти титул чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) у вазі до 66,7 кілограми, що належить філіппінцю .

Пакьяо зазначив, що він готовий до бою на сто відсотків і не збирається недооцінювати Мозлі. Тренер філіппінського боксера Фредді Роуч додав, що підготовка до поєдинку з американцем стала кращою за весь час його роботи з Пакьяо.

У ніч на 7 травня в Лас-Вегасі відбулося офіційне зважування учасників бою. Маса Пакьяо виявилася дорівнює 65,8 кілограма, маса Мозлі - 66,7 кілограма. Обидва боксери "зробили" вагу.

32-річного Пакьяо часто називають кращим боксером сучасності незалежно від ваги. Він володів титулами чемпіона світу у восьми різних вагових категоріях. Мозлі раніше був чемпіоном в трьох різних категоріях.

Зараз ви читаєте новину «Мозлі виявився "молодшим" за Пакьяо на 8 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути