четвер, 12 травня 2016 11:01

"Моя нестриманість заслуговує на покарання" - Зозуля вибачився перед уболівальниками

"Моя нестриманість заслуговує на покарання" - Зозуля вибачився перед уболівальниками
Роман Зозуля. Фото: footboom.com

Форвард "Дніпра" Роман Зозуля вибачився за свою поведінку після півфінального матчу Кубка України проти "Зорі" (0: 2), повідомляє tribuna.com.

"Хочу вибачитися перед всіма футбольними вболівальниками України за свою агресивну поведінку по закінченні матчу "Зоря" - "Дніпро"! Усвідомлюю, що жодні емоції не можуть виправдати мої дії після фінального свистка!

Чесно кажучи, я дуже хотів допомогти своїм партнерам вперше за 12 років завоювати право грати в фіналі Кубка України, але змушений був дивитися матч серед уболівальників! Емоційному середовищу додало розчарування від результату матчу!

Усвідомлюю, що моя нестриманість заслуговує на покарання! Тому щиро прошу вибачення! Відразу після гри, коли спали емоції, я зайшов в суддівську кімнату, де так само особисто вибачився перед арбітром матчу Анатолієм Абдулою і всією бригадою за своє агресивне поводження!"- написав Зозуля в Facebook.

Нагадаємо, в самому матчі Зозуля не брав участі через дискваліфікацію. Але після його закінчення вибіг на поле і вдарив арбітра матчу і спровокував бійку між гравцями.

Зараз ви читаєте новину «"Моя нестриманість заслуговує на покарання" - Зозуля вибачився перед уболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути