субота, 28 квітня 2012 13:18

Моурінью зажадав у босів "Реала" купити сімох футболістів

Моурінью зажадав у босів "Реала" купити сімох футболістів
Моурінью оголосив весь список потенційних новачків "Реала". Фото: quorum.kz

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью зажадав від керівництва футбольного клубу підсилити склад команди сімома новими гравцями. Моурінью склав список можливих новачків, яких він хотів би придбати в кожну лінію. Про це пише іспанське видання AS.

За даними видання, Моурінью хоче придбати воротаря, який міг би конкурувати за місце в складі з основним голкіпером "Реала" Ікер Касільяс. AS пише, що португальський тренер планує купити бельгійського воротаря Тібо Куртуа, який належить лондонському "Челсі", але на правах оренди виступає за мадридський "Атлетіко".

Моурінью також хотів би придбати трьох гравців оборони: правого і двох центральних захисників.

У півзахисті тренер "Реала" хотів би бачити гравця з добре поставленим ударом. На роль такого футболіста, на думку Моурінью, міг би претендувати Хаві Мартінес з "Атлетіко". Крім того, португальський фахівець має намір придбати гравця, схожого за манерою гри з Анхелем Ді Марією, який міг би заміняти аргентинця, коли той отримує травми.

Ще одне придбання Моурінью хотів би зробити в лінії нападу. У випадку, якщо аргентинський форвард Гонсало Ігуаїн вирішить залишити "Реал", Моурінью хотів би бачити на його місці іншого аргентинця - нападаючого англійського "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро.

Що стосується гравців, які влітку 2012 року можуть залишити мадридський "Реал", то, за інформацією AS, це Лассана Діарра, Хаміт Алтинтоп, Рікарду Карвалью, Рауль Альбіоль і Кака. За даними видання Sport, піти з команди також можуть воротар Антоніо Адан та півзахисник Нурі Шахін.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью зажадав у босів "Реала" купити сімох футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути