четвер, 15 березня 2012 12:42

Моурінью тиснув руки гравцям ЦСКА
13

Фото: Reuters

Мадридський "Реал" переміг московський ЦСКА в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У ніч на 15 березня в Мадриді у матчі "Реал" обіграв армійців з рахунком 4:1.

Російський клуб почав досить жваво. Хороший шанс відкрити рахунок втратив Думбія - не влучив у ворота з меж штрафного. Гості провели також кілька гострих контратак. Але варто було "Реалу" підвищити темп, як оборона армійців дала тріщину. Та таку, що перед розгубленим голкіпером Чепчуговим опинилися відразу три гравці "Реала".

Після перерви ситуація не змінилася. Зіпсувавши кілька моментів, Роналду наважився на удар здалеку - точно. Враховуючи розклади на полі, гра була зроблена. Тим не менше, глядачі побачили ще кілька голів, найефектнішим вийшов дальній удар армійця Тошича.

Жозе Моурінью, головний тренер "Реала":

"Роналду неймовірний. Дивлячись на кількість голів, забитих ним у минулому сезоні, можна було припустити, що сильніше й грати вже нікуди, але, на мій погляд, зараз він вийшов на новий рівень.

Багато хто назве сьогоднішній матч легким, однак я чудово уявляв, що за суперник нам протистоїть. Мені сподобалася гра, особливо те, як виважено ми діяли. Поки рахунок не став 3:0, ми контролювали хід гри. Бездоганною команду назвати не можна, але вона працювала добре. За результату 3:1 ми трохи занервували, проте все ж таки довели справу до кінця. Колектив збалансований, і це дає свої плоди - ми вийшли в чвертьфінал Ліги чемпіонів удруге поспіль.

Не має значення з ким грати в наступному раунді. Звичайно, є клуби сильніші, є слабші, але ми будемо битися з будь-яким із них. Людям не зрозуміти, наскільки сильно я люблю "Челсі". Якщо він дістанеться нам в опоненти в 1/2 або 1/4 фіналу, то буде чудовим суперником. Я радий, що "Челсі" пройшов далі, але з великою радістю зустрівся б з ним у фіналі".

Леонід Слуцький, головний тренер ЦСКА:

Щоб досягти результату, ми повинні були зіграти свій найкращий матч, без помилок. У першому таймі ми діяли правильно, контратакували, але все одно надали шанси супернику. Не хотів би в чомусь звинувачувати Чепчугова. Його треба підтримати, він добре відіграв у першому поєдинку й сьогодні виручав. Помилялися й більш досвідчені гравці. Випустив Мамаєва, тому що треба було атакувати, забивати. В Муси гра не пішла, але він молодий, це зрозуміло. Не випустили сьогодні Хонду, бо сподіваємося, що він відновиться до двобою зі "Спартаком".

Щоб мати шанси в грі з таким суперником, як "Реал", ми повинні були перебувати в своєму оптимальному стані. На жаль, у нас це не вийшло, і є відчуття розчарування через те, що ми могли провести велику гру.

Були непогані атаки, в Думбія був чудовий момент за рахунку 0:0. А в таких іграх не можна думати, що в тебе виникне другий момент, третій, четвертий. Також ми припустилися багатьох помилок, дозволили супернику повністю володіти ініціативою, що, враховуючи рівень опонента, ні до чого хорошого привести не могло.

"Реал" - ЦСКА - 4:1 (Ігуаїн, 26, Кріштіану Роналду, 55, 90+4, Бензема, 70 - Тошич, 77).

Перший матч - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью тиснув руки гравцям ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути