Ексклюзиви
середа, 02 травня 2007 11:06

Моурінью вважає, що виходу у фінал заслуговував "Челсі"

Після півфінального матчу Ліги чемпіонів з "Ліверпулем" головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью, 44 роки, заявив, що саме його команда заслуговувала на перемогу. Однак привітав суперника з виходом до фіналу, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- "Ліверпуль" провів хороший відрізок в першому таймі. Але на перемогу сьогодні грала тільки команда в синій формі. Ми заслужили вихід у фінал. "Челсі" грав краще за суперника в першому матчі, а також в основний і додатковий час сьогоднішнього поєдинку. На жаль, через 10-20 років цього ніхто вже і не пригадає. Післяматчева серія пенальті - частина гри, і в цьому компоненті "Ліверпуль" був сильніший. "Челсі" куди більше хотів виграти, проте у фінал вийшов наш опонент, з чим його і поздоровляю. Я пишаюся своїми футболістами і повинен розділити з ними всю складність нинішньої ситуації. Знаю уболівальників "Челсі" не з чуток - вони розчаровані, але ніколи не відвернуться від команди, - сказав Моурінью.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью вважає, що виходу у фінал заслуговував "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути