середа, 02 травня 2007 11:24

Бенітес пишається "Ліверпулем" і уболівальниками

Одним з головних факторів перемоги над "Челсі" головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес вважає підтримку трибун, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

-Ми добре провели стартовий відрізок поєдинку. Проте у складі суперника немало прекрасних гравців, тому нам було складно контролювати хід матчу. "Челсі" блискуче грав у другому таймі, проте ми діяли самовіддано біля свого штрафного майданчика. Ми створили декілька моментів, щоб забити другий гол і не доводити справу до додаткового часу, але підвела реалізація. Футболісти сьогодні знали, як обіграти "Челсі". Вони діяли рішуче і пристрасно, до того ж їм допомагала підтримка глядачів. Наші уболівальники створили сьогодні фантастичну атмосферу. Я пишаюся ними, як і своїми гравцями. Завтра я з інтересом спостерігатиму за матчем "Мілана" з "Манчестер Юнайтед". Не казатимуу, кого б хотів бачити суперником у фіналі, щоб не зачепити почуття уболівальників інших команд, - сказав Бенітес після матчу.

Зараз ви читаєте новину «Бенітес пишається "Ліверпулем" і уболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути