четвер, 22 лютого 2007 09:59

Моурінью вважає "Челсі" фаворитом у повторній грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

 

Після нічиєї 1:1 між "Порту" та "Челсі" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів наставники обох клубів визнали результат справедливим, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Беручи до уваги те, що сьогодні з нами сталося, результат можна назвати справедливим. Травма Джона Террі уже на п"ятій хвилині стала неприємною несподіванкою для нас. На лаві запасних у нас не було жодного центрального захисника. Ми втратили не лише ключового гравця захисту, а і важливого півзахисника, так як Мішеля Ессьєна довелося перевести назад. На заміну випустив Роббена. Він добре увійшов у гру. Однак теж зазнав пошкодження, після чого знову довелося перебудовувати дії команди. Можливо, травми стали наслідком поганої розминки. Та як би там не було, після перерви довелося грати на нічию, - каже головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью, 44 роки. - Останнім часом у нас просто навала травм. От і Лемпард зранку почувався не дуже добре. Можливо, йому не варто було сьогодні виходити на поле. Але відзначу, що ми серйозно боремося у кожному турнірі. Крім того нічия у гостях більше підходить нам, ніж суперникам. Тому ми задоволені результатом. Перед зустріччю у Лондоні ми є фаворитами на вихід до чвертьфіналу.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью вважає "Челсі" фаворитом у повторній грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути