Ексклюзиви
понеділок, 30 липня 2007 15:12

Моурінью готовий відпустити Баллака з "Челсі"

Головний тренер лондонського "Челсі" Жозе Моурінью готовий розлучитися з півзахисником команди Міхаелем Баллаком. Капітан збірної Німеччини перейшов в лондонський клуб з "Баварії" влітку 2006 року. Моурінью відпустить Баллака, якщо в "Челсі" отримає хорошу пропозицію, але поки цього не трапилося, повідомляє www.lenta.ru.

В кінці минулого тижня англійські ЗМІ писали, що в послугах Баллака зацікавлений новий головний тренер мадридського "Реала" Бернд Шустер. Проте керівництво іспанської команди вирішило не робити пропозиції по німецькому футболістові і відзначило, що Шустер не має повноважень вирішувати питання про купівлю нових гравців.

Міхаель Баллак, якому 26 вересня виповниться 31 рік, підписав контракт з "Челсі" перед початком чемпіонату світу - 2006 в Німеччині. До цього він чотири сезони виступав за мюнхенську "Баварію", але відмовився продовжувати з нею контракт. Німецька команда не отримала за Баллака ніякої компенсації.
Зараз ви читаєте новину «Моурінью готовий відпустити Баллака з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути