середа, 03 вересня 2008 13:44

Моуріньо: після купівлі Куарежми керівництво "Інтера" може відпочивати

Португалець Рікардо Куарежма офіційно став гравцем міланського "Інтера" . "Порту" продав його за 18,6 мільйона євро.

В понеділок вранці 24-річний Куарежма пройшов медичне обстеження і підписав контракт на три роки з правом продовження ще на рік. Сумарна вартість трансферу Куарежми може досягти 30,6 мільйона залежно від того, наскільки успішно він виступатиме за "Інтер".

"Коли я тільки прийшов в "Інтер", то хотів отримати трьох гравців - Мансіні, Лемпарда і Куарежму. Мансіні у нас, Лемпарда замінив Мунтарі. А Рікардо Куарежму я чекав, напевно, цілу вічність... Я дякую керівництву клубу за все, що вони зробили. Тепер вони можуть піти у відпустку, надавши можливість попрацювати мені і гравцям. Він прийшов в дуже важливий момент. Тепер у нас є збалансована у всіх лініях команда. Правда, трохи прикро, що Рікардо не встиг прийняти участь в завоюванні Суперкубка Італії. Але я впевнений, що у нього попереду ще немало титулів", - сказав головний тренер "нері-адзуррі" Жозе Моуріньо.

За чотири сезони в "Порту" Куарежма виграв три чемпіонати Португалії (2006, 2007 і 2008), а також став основним гравцем збірної Португалії. У 23 міжнародних матчах він забив три голи, а на Євро-2008 провів під керівництвом Луіса Феліпе Сколарі дві зустрічі.


Зараз ви читаєте новину «Моуріньо: після купівлі Куарежми керівництво "Інтера" може відпочивати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути