середа, 30 травня 2007 17:23

Московський "Локомотив" зламав кубок Росії

 

Московський "Локомотив" відправив Кубок Росії по футболу на реставрацію в підмосковне місто Гусь Хрустальний.

Відновлення трофея, розбитого під час святкування перемоги в Кубку Росії (27 травня), обійдеться клубу в 150 тисяч рублів, повідомляє Лента.Ру.

Відновні роботи займуть близько двох тижнів. Після перемоги у фіналі Кубку над ФК Москва (1:0 в додатковий час) у трофея, наповненого шампанським, відкололася кришталеве дно.

Офіційний представник заводу-виробника, який і займатиметься реставрацією, розповів, що кришталеву частину доведеться видувати і пресувати наново. При цьому срібна частина Кубка, де вигравірувані назви клубів - володарів трофея, збережеться.

За регламентом змагань, Кубок повинен був перейти до "Локомотива" у довічне користування, оскільки ця команда перемогла в турнірі вже в п"ятий раз.

Проте президент Російського футбольного союзу (РФС) Віталій Мутко пообіцяв внести до регламенту зміни, щоб Кубок Росії назавжди залишився перехідним призом. "Локомотиву" ж буде вручено зменшену копію трофею.

Зараз ви читаєте новину «Московський "Локомотив" зламав кубок Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути