неділя, 22 листопада 2009 13:32

Московські вболівальники влаштували масову бійку

Московські вболівальники влаштували масову бійку
Вболівальники футбольних клубів "Спартак" і ЦСКА ввечері в суботу, 21 листопада, влаштували бійку в електричці Москва - Петушки, повідомляє РИА Новости з посиланням на представників прес-служби Московського УВС на залізничному транспорті.

Бійка, в якій брали участь близько 50 чоловік, розпочалася в одному з вагонів електрички при під"їзді поїзда до станції Фрязево. Після зупинки поїзда вболівальники продовжили з"ясовувати стосунки на пероні станції, розповіли представники правоохоронних органів. За їхніми словами, учасники бійки, в основному підлітки, кидали одне в одного урни і фаєри і розбили п"ять стекол в електричці.

На місце події були викликані кілька нарядів транспортної міліції, які зупинили бійку. Близько 10 осіб, які брали участь у бійці, доставлені в лінійний відділ міліції. За словами співрозмовників агентства, затримані перебували в стані алкогольного сп"яніння.

Матч між ЦСКА і "Спартаком", що пройшов 21 листопада на стадіоні "Лужники", завершився з рахунком 3:2 на користь "армійців".

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Московські вболівальники влаштували масову бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути