середа, 02 квітня 2008 17:07

Моратті: про відставку Манчіні і запрошення Моуріньо розмова не йде

Власник "Інтера" Массімо Моратті спростував чутки про те, що колишній тренер "Челсі" Жозе Муріньо очолить міланський клуб в наступному сезоні. Нагадаємо, в п"ятницю з"явилася інформація про те, що представник португальського тренера відвідав Мілан для переговорів з керівництвом "нерадзуррі".

- Для мене ситуація не змінилася, ми хочемо, щоб "Інтер" розвивався без яких-небудь глобальних революцій, наслідки яких важко передбачити. Люди можуть думати все, що завгодно, але це не означає, що їх домисли є правдою. Розумію, що це велика спокуса, тому що всі чекають новин.

Впродовж багатьох років преса починає говорити про звільнення головного тренера за два місяці до кінця і до початку сезону. Я нічого не можу з цим поробити, так само, як і Манчіні. Я вже багато що прочитав в газетах, це достатньо утомливе заняття. Втім, я вже звик і прагну бути вище за це, - заявив Моратті.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Моратті: про відставку Манчіні і запрошення Моуріньо розмова не йде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути