Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 17:02

"Перешкод для переходу Шевченка немає"

Президент "Мілана" Сільвіо Берлусконі після вильоту його команди з розіграшу Ліги Чемпіонів дозволив собі пролити світло на плани "россонері" на літньому трансферному ринку.

Пояснюючи поразку своєї команди від "Арсенала", Сільвіо вказав на, перш за все, слабку гру "Мілана" в нападі, пов"язавши її з відсутністю Роналдо: "Думаю, не варто говорити про те, що не грав Зеєдорф. Зараз, як ніколи, на нашій грі позначилася травма Роналдо. Відчувалося, що справжнього вістря атаки у команди немає. Можливо, я романтик, але вірю, що Ронні повернеться у футбол і виступатиме на своєму колишньому прекрасному рівні. Навіть, якщо йому знадобиться на це рік, ми готові чекати".

У зв"язку з проблемами "Мілана" в передній лінії основне завдання команди цього літа - знайти посилення атаки. І Берлусконі впевнений, що футболістом, який ідеально підходить для цієї мети, є Андрій Шевченко: "Дрогба і Адебайор, звичайно, прекрасні гравці, але я мрію про повернення Шевченка. Андрій постійно каже, що знову хоче виступати за "Мілан", і  я впевнений, що Абрамович легко надасть йому таку можливість. Деякі наші вболівальники не зовсім задоволені моїм рішенням, але хочу їх завірити - Шевченко є ідеальним варіантом".

Також під прицілом Сільвіо ще один колишній "міланісті" - Марко Боррьєлло. "Одним Шевченком ми, звичайно, не обмежимося - я маю намір повернути в команду Боррьєлло, адже він проводить прекрасний сезон. Також в наступному сезоні набагато більше часу на полі проведе Палоскі", - заявив Берлусконі.

Залишити команду, зі слів президента, повинні Діда і Шиміч, а Джилардіно стане частиною угоди з "Фіорентиною" щодо переходу до "Мілана" Себастьяна Фрея. Приєднається до команди Джанлука Дзамбротта з "Барселони". А ось з приводу майбутнього Йоанна Гуркюффа у Берлусконі виникли серйозні розбіжності з Карло Анчелотті, який вважає, що у француза немає перспектив у складі "россонері". Сільвіо ж бачить в Гуркюффі майбутнього лідера півзахисту.

Також Берлусконі спростував всі чутки про призначення на посаду тренера "Мілана" Жозе Моуріньо або Марчелло Ліппі, підтвердивши, що кредит довіри до Карло Анчелотті не вичерпаний, і він залишиться біля керма клубу і в наступному сезоні.

Викликавши гнів уболівальників, бос "Мілана" несподівано заявив, що вболіватиме за "Інтер" в матчі проти "Ліверпуля": "Я - патріот і підтримуватиму команду, яка представляє мою рідну країну. Бажаю "Інтеру" успіху і перемоги в Лізі Чемпіонів. Святкуватимемо разом. Знаю, що багатьом тіффозі моя заява не до душі, але я теж вболівальник "Мілана" - просто, трохи незвичайний".

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Перешкод для переходу Шевченка немає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути