четвер, 19 квітня 2012 16:27

"Моє майбутнє не пов'язане з Європою" - Рауль
7

Фото: Reuters

Форвард німецького футбольного клубу "Шальке" Рауль продовжить кар'єру в катарському "Аль-Ахлі", повідомляє Marca. За інформацією видання, угода 34-річного Рауля з новою командою буде розрахована на чотири роки.

Рауль отримав кілька пропозицій, зокрема, від американського клубу "Сіетл Саундерс", який виступає у Вищій лізі футболу (MLS), але віддав перевагу варіанту з "Аль-Ахлі". У серпні 2011 року в ЗМІ з'явилася інформація, що іспанський форвард близький до підписання контракту з махачкалинським "Анжі".

19 квітня "Шальке" на своєму офіційному сайті оголосив, що Рауль залишить команду наприкінці поточного сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рауль залишить "Шальке" після закінчення сезону

"Рішення піти з "Шальке" було по-справжньому важким. Хочу подякувати клубу за терпіння, але прийняте рішення - правильне для мене. Моє майбутнє не пов'язане з Європою. Незабаром ми з агентом обговоримо всі пропозиції, які я отримав, і після цього я оголошу про свій вибір.

У будь-якому випадку, це, звичайно, буде ліга меншого змагального рівня. Моє рішення ґрунтується на декількох чинниках. Головний з них - сім'я. Коли ти граєш в Бундеслізі, у тебе немає достатньо часу, щоб приділяти увагу рідним і близьким", - пояснив Рауль на спеціально скликаній прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рауль забив 400-й м'яч у кар'єрі

Рауль підписав контракт з "Шальке" в 2010 році і провів 98 матчів, в яких забив 39 голів. У складі "Реала" форвард шість разів вигравав чемпіонат Іспанії і тричі Лігу чемпіонів (у 1998, 2000 і 2002 роках). Є рекордсменом Ліги чемпіонів за кількістю забитих голів (71).

 

Зараз ви читаєте новину «"Моє майбутнє не пов'язане з Європою" - Рауль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути