Ексклюзиви
вівторок, 23 серпня 2011 13:31

Після Ето'О "Анжі" взявся за Рауля

Після Ето'О "Анжі" взявся за Рауля

Колишній капітан мадридського футбольного клубу "Реал" Рауль, який в даний час виступає за німецький "Шальке", вирішив перейти в махачкалинський "Анжі". Про це повідомляє інтернет-видання Bobsoccer.ru з посиланням на "досить авторитетні" джерела в Іспанії. Трансфер Рауля може бути оформлений протягом найближчих трьох днів.

Раніше ЗМІ вже писали про інтерес "Анжі" до Рауля. Повідомлялося також, що гравця хотіли б придбати іспанська "Малага" і французький ПСЖ. Як зазначає інтернет-видання Inside Futbol, сам 34-річний Рауль заявив, що він не збирається залишати "Шальке". Рауль підкреслив, що він відчуває себе в Німеччині, як вдома, і планує повністю виконати умови контракту, термін якого закінчується влітку 2012 року.

Рауль почав професійну кар'єру в 1994 році і до 2010 року виступав за мадридський "Реал". Форвард, який багато років був капітаном цієї команди, став найрезультативнішим гравцем в історії "Реала". Рауль виграв у складі мадридського клубу шість чемпіонатів Іспанії і три Ліги чемпіонів. Нападник двічі став кращим бомбардиром першості країни.

У "Шальке" Рауль перейшов влітку 2010 року. У чемпіонаті Німеччини сезону-2010/11 форвард провів 34 матчі і забив 13 м'ячів. У двох іграх німецької першості сезону-2011/12 Рауль відзначився один раз.

Зараз ви читаєте новину «Після Ето'О "Анжі" взявся за Рауля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути