вівторок, 23 серпня 2011 11:20

У перерві матчу "Анжі" - "Динамо" зламали двері у кімнату арбітрів

У перерві матчу "Анжі" - "Динамо" зламали двері у кімнату арбітрів

У перерві матчу чемпіонату Росії з футболу між махачкалинським "Анжі" і московським "Динамо" (2:1), який пройшов 21 серпня, хтось зламав двері в коридорі, що веде в суддівську кімнату і в кімнату делегата матчу. Запис про це внесено в протокол гри, пише газета "Спорт-Экспресс".

За словами генерального директора "Анжі" Германа Чистякова, головний тренер махачкалинців Гаджи Гаджиєв стукав у суддівську, але двері не ламав.

За словами президента Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ) Сергія Прядкіна, в рапорті делегата сказано, що поговорити з арбітрами намагався саме Гаджиєв. Прядкін зазначив, що, якщо ця інформація підтвердиться, тренер може бути "дуже серйозно покараний", повідомляє РИА Новости.

В інтерв'ю виданню "Советский спорт" Гаджиєв сказав, що він запропонував судді пройти в роздягальню і подивитися на гомілкостоп захисника "Анжи" Алі Гаджибекова. Цей гравець в кінці першого тайму отримав травму, проте арбітр Владислав Безбородов не зупинив гру, і форвард "Динамо" Андрій Воронін забив гол.

За словами Гаджиєва, арбітри знаходилися в суддівській кімнаті, двері до якої були закриті. Тренер підкреслив, що ні він, ні його помічник Арсен Акаєв не намагалися вибити двері, але визнав, що вони стукали.

За даними "Советского спорта", інцидентом зі зламаними дверима контрольно-дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (КДК РФС) займеться 24 серпня.

Ймовірно, тоді ж буде розібраний конфлікт, що трапився на 71-й хвилині зустрічі після другого голу "Анжі". Він закінчився тим, що Безбородов вилучив з лавок запасних Акаєва, лікаря "Анжи" Магомеда Магомаєва і начальника "Динамо" Олександра Кисельова.

Зараз ви читаєте новину «У перерві матчу "Анжі" - "Динамо" зламали двері у кімнату арбітрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути