понеділок, 02 липня 2007 17:57

Мискіна прощається з великим тенісом

Відома російська тенісистка, переможниця Roland Garros 2004 року Анастасія Мискіна, найімовірніше, остаточно завершить спортивну кар"єру через травму ноги. Про це агентству "Весь спорт" повідомив головний тренер збірних команд Росії по тенісу, голова тренерської ради Федерації тенісу Росії, заслужений тренер Росії і України Володимир Камельзон.

- Я думаю, Настя Мискіна більше в турнірах грати не буде."Весь спорт" За моїми даними, після поразки в першому крузі Roland Garros вона прийняла рішення остаточно завершити кар"єру. Настя підвела межу і тепер активно займається журналістикою. Мені дуже шкода, в своєму віці Мискіна цілком могла б ще грати і грати. Але повернутися після тривалої перерви в сучасному тенісі шалено складно. На даний момент, це вдалося тільки одній героїні - Мартіні Хінгіс, - заявив він.

- Я хочу подякувати Насті за красиву гру, за все те багато що, що вона зробила для нашої команди. Її перемога на Roland Garros - поза сумнівом, дуже серйозне досягнення. Але, врешті-решт, в житті є і інші цікаві заняття, окрім перекидання м"ячика через сітку. Настя - дівчинка активна, і я вірю, в післяспортивному житті у неї все вийде, - відзначив Камельзон..

За свою кар"єру Анастасія Мискіна виграла десять турнірів. Найяскравіша перемога - на Roland Garros в 2004 році. У вересні 2004 року Мискіна стала другою ракеткою миру. У поточному сезоні через травму вона зіграла всього два матчі, і обидва програла.

Зараз ви читаєте новину «Мискіна прощається з великим тенісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути