Ексклюзиви
середа, 18 липня 2007 09:37

Мішин: "Ніколи ще звільнення дороги вперед, не викликало прискорення бігу молодих"

Тренер Олімпійського чемпіона з фігурного катання Євгена Плющенка Олексій Мішин розповів про конкуренцію в російському фігурному катанні і про повернення свого вихованця на лід, повідомляє радіо "Маяк".

- Ніколи ще повернення на лід спортсмена високого класу не шкодило справі. Тому деякі люди, не зовсім обізнані або що не зовсім об"єктивно оцінюючі те, що відбувається, говорять, якщо повернеться Женя, то він зупинить рух молодих спортсменів вперед. Ніколи ще звільнення дороги вперед, не викликало прискорення бігу молодих. Сподіваюся, що керівництво федерації Санкт-Петербурга і місцевого спорткомітету зроблять все можливе, щоб Женя катався окремо. Там де пройшло його спортивне життя, в палаці спорту "Ювілейний". Окремо година вранці і година увечері - і проблема зніметься, - говорить Мішин. - Розумні тренери ніколи не обіцяють результату. Вони обіцяють виконати якусь роботу, щоб вийти на якийсь рівень. Якщо для підготовки Жені можуть бути зроблені якісь виключення і створені сприятливі умови для тренувань, якщо мова піде про спортивну боротьбу, то тільки спортивний результат визначить спортсмена, який представлятиме нашу країну на чемпіонаті Європи і світу.

Зараз ви читаєте новину «Мішин: "Ніколи ще звільнення дороги вперед, не викликало прискорення бігу молодих"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути