середа, 25 вересня 2013 09:36

Мілевський заробив пенальті в матчі Кубка Туреччини

Мілевський заробив пенальті в матчі Кубка Туреччини
Мілевський допоміг своїй команді пройти далі в Кубку Туреччини. Фото: facebook.com

На стадіоні "Антеп Каміл Оджак" завершився матч 2 -го раунду Кубка Туреччини. У ньому місцевий "Газіантепспор", за який виступає екс -динамівець Києва Артем Мілевський, приймав представника третьої ліги - "Чорум Беледіеспор". У 120 -хвилинному поєдинку перемогу з рахунком 3:2 святкували господарі.

Екс -динамівець на цей раз вийшов у стартовому складі "соколів" і знову став однією з головних дійових осіб на полі. На 70 -й хвилині, коли "Газіантепспор" поступався 1:2, Артем заробив пенальті, який дозволив господарям матчу зрівняти рахунок. З точки чітко пробив колишній футболіст "Карпат" Семір Штіліч, оформивши таким чином дубль - саме він відкрив рахунок у матчі ще на 18 -й хвилині. У той же час між двома голами Штіліча у воротах "Газіантепспора" також двічі розписався Мехмет Келеш.

Мілевський міг допомогти своїй команді здобути перемогу ще в основний час, але не реалізував гольовий момент на 80-й хвилині. А на падіння українця в штрафному "Чорума" на останніх секундах компенсованого часу арбітр відреагував вже жовтою карткою.

Таким чином, рахунок після півтора годин гри залишився нічийним, 2:2, що перевело команди в овертайм. Правда, обійшлося без серії пенальті - в кінцівці додаткового часу після прострілу у штрафному "Чорума" і удару Штіліча головою захисник гостей зрізав м'яч у власні ворота. Таким чином, до наступного етапу Кубка Туреччини проходить саме команда Мілевського.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський заробив пенальті в матчі Кубка Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути