пʼятниця, 03 грудня 2010 18:34

Мілевський забив ювілейний гол в єврокубках

Мілевський забив ювілейний гол в єврокубках

Вчорашній м'яч Артема Мілевського, забитий у ворота БАТЕ (4:1), став для нападника 15-м голом в єврокубках (з 15-ти один забитий з пенальті).

Кар'єра форварда налічує три дублі - два в пам'ятних матчах зі "Спартаком", один у цьому сезоні - проти АЗ. Тепер Мілевський займає п'яте місце серед бомбардирів "Динамо" в єврокубках за всю історію клубу.

Найрезультативнішим футболістом "Динамо" в єврокубках є Сергій Ребров - 31 гол. На рахунку Олега Блохіна 24 забитих м'ячі, Максима Шацьких - 23, Андрія Шевченка - 22.

За кількістю проведених матчів за "Динамо" в єврокубках лідирує Олександр Шовковський, який успішно повернувся вчора на футбольне поле. Матч з БАТЕ став для голкіпера 104-м в єврокубках. Він з великим відривом випереджає інших динамівців за цим показником. З продовжують виступи в "Динамо" Андрій Несмачний провів 62 матчів, Олег Гусєв - 52, Бадр Каддурі - 45.

У той самий час Роман Єрьоменко продовжує лідирувати в рейтингу кращих асистентів Ліги Європи, після п'яти турів групового раунду турніру. У вчорашньому поєдинку проти БАТЕ Єрьоменко відзначився "асистом" на Ярмоленка. Всього ж на рахунку фінна вже 5 результативних передач за 439 хвилин у матчах турніру.

Нагадаємо, що в четвер, 2 грудня, був зіграний матч п'ятого туру групового етапу Ліги Європи, в якому київське "Динамо" впевнено обіграло білоруський БАТЕ 4:1 і вийшло в 1/16 турніру.

За матеріалами Динамомания, newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Мілевський забив ювілейний гол в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути