пʼятниця, 03 грудня 2010 09:42

"Дворова команда, футболісти пивзаводу" - гравці "Динамо" про матч з БАТЕ (ВІДЕО)

"Дворова команда, футболісти пивзаводу" - гравці "Динамо" про матч з БАТЕ (ВІДЕО)

Гравці київського "Динамо" прокоментували перемогу над БАТЕ в рамках п'ятого туру відбіркового раунду Ліги Європи.

Півзахисник київського "Динамо" Олег Гусєв не дуже піклувався підбором виразів, даючи оцінку матчу 5-го туру групового турніру Ліги Європи проти Борисівського БАТЕ (4:1), який відбувся вчора в Мінську.

"Умови однакові для всіх були, але хотілося просто довести цій команді, що ми її обіграємо в снігу, в пустелі, на пляжі і де тільки можна, - сказав Гусєв в інтерв'ю "Третьому тайму". - Ми повинні були ще в Києві їх ставити на місце в першому таймі, якби забили всі моменти, які у нас були. Але ми довели, що це дворова команда. Тільки футболісти пивзаводу можуть до гри висловлюватися так, як це дозволяли собі гравці БАТЕ. А на футбольному полі все виявилося зовсім по -іншому.

Хлопці зараз дуже задоволені. Не тим, що ми вийшли достроково з групи, а тим, що обіграли цю команду, яка так негідно висловлювалася про київське "Динамо", - резюмував хавбек "біло-блакитних".

Андрій Ярмоленко, нападник "Динамо":

"У нас була територіальна перевага, ми володіли м'ячем, все виходило. Думаю, рахунок по грі", - заявив Ярмоленко.

Про відповідь Шитову: "Щоб менше розповідати, я показував своєю грою на футбольному полі те, що вмію робити. Не маючи ніяких підстав, він дозволяє собі неприємні висловлювання на адресу нашого клубу. Запитайте у нього, як він сьогодні зіграв, що показав".

Про гру БАТЕ: "Ви ж знаєте рахунок. Думаю, команда, яка програла 1:4, не може добре грати".

Про мотивацію БАТЕ: "Звичайно, їх підтримували вболівальники, тому вони хотіли перемогти, зіграти найкращим чином".

Про реакцію Мілевського на забитий ним м'яч: "Уболівальники його ображали, він їм відповів. Вважаю, правильно зробив".

Про погоду: "Грати потрібно при будь-якій температурі. Чесно кажучи, мені перший раз доводилося виходити в таку погоду. Начебто добре утеплили, але ноги мерзли. Термобілизна не допомогла (посміхається)".

"Звичайно, стояти і спостерігати за грою не виходило. Рахунок 1:0 або 2:0 нас не влаштовував, потрібно було атакувати. Хотілося довести, що ми -"Динамо" і сильніші за БАТЕ на дві голови. Якби погода була нормальною, ми б ще краще зіграли. Сьогодні команда не показала весь свій потенціал", - зазначив футболіст.

Так само Ярмоленко додав, що перше місце в групі повинно зайняти "Динамо".

Артем Мілевський, нападник "Динамо":

"Я слів на вітер не кидаю, тому виконав свою обіцянку - забив. І не тільки я. Всі хлопці здорово грали", - заявив Мілевський.

Про конфлікт із мінськими уболівальниками: "Ви ж чули, що вболівальники кричали на мою адресу. Я попросив, щоб вони трохи заспокоїлися".

Про відносини з гравцями БАТЕ: "Я не стану говорити про футболістів, не буду займатися полемікою. І в нас, і у них закінчився чемпіонат, всі на нервах. Плюс, самі бачите, яка погода. Так що це нормальне футбольне явище".

Про погоду: "Ви знаєте, все нормально. Думав, буде набагато гірше".

Про нереалізований вихід один на один: "Результат 4:1 нас більш ніж влаштовує. Ми дуже задоволені. Довели, що є хорошою і сильною командою".

Олександр Шовковський, голкіпер "Динамо":

"На жаль, я не бачив наш перший матч з БАТЕ, оскільки перебував на реабілітації в Німеччині. Але знаю, що було дуже багато розмов як до гри, так і після неї.

Своїми висловами суперник нас розізлив. Так от: не потрібно злити нашу команду. Настрій у хлопців був дуже хорошим. Сьогодні вони показали, хто є хто насправді, у кожного в футболі своє місце", - заявив воротар "Динамо".

Шовковський відзначив, що такий самий настрій і на гру з "Шерифом": "Безумовно. Наше завдання - зайняти перше місце в групі".

Огнен Вукоєвич, півзахисник "Динамо":

"Це була наша краща гра в сезоні. Команда проявила характер. Ми вирішили трохи менше говорити, а все доводити на полі.

Головним чинником перемоги стала самовіддача всіх гравців. Також Лужний тактично грамотно поставив гру. Погода була дуже холодною, і грати було складно", - заявив футболіст.

Нагадаємо, що в четвер, 2 грудня, був зіграний матч п'ятого туру групового етапу Ліги Європи, в якому київське "Динамо" впевнено обіграло білоруський БАТЕ і вийшло в 1/16 турніру.

За матеріалами ФК "Динамо", Динамо Киев от Шурика, turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дворова команда, футболісти пивзаводу" - гравці "Динамо" про матч з БАТЕ (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути