середа, 10 листопада 2010 18:18

Мілевський вивів "Динамо" у півфінал Кубка України

Мілевський вивів "Динамо" у півфінал Кубка України

Київське "Динамо" з рахунком 3:2 обіграло представника Першої ліги алчевську "Сталь" у 1 / 4 фіналу Кубка України-2010/2011 і пробилося до півфіналу турніру.

Олег Лужний на гру виставив практично той же склад, який грав в 1 / 8 фіналу проти "Севастополя", зробивши лише три заміни: місце у воротах зайняв Максим Коваль, у захисті замість Бетао і Хачеріді з'явилися Попов і Юссуф, а в півзахисті травмованого Бертольо замінив Маграо.

Господарі поля почали гру сміливо і вже на 3-й хвилині ледь не повели в рахунку. Окана-Стазі пробив по центру воріт, Коваль не втримав м'яч у руках, ледь не пропустивши його за лінію воріт. Гравець "Сталі" був першим на добиванні, але не влучив у ворота з декількох метрів. Господарі поля грали активно, пресингуючи суперника по всьому полю, і кияни у першому таймі взагалі нічого не створили біля воріт "Сталі", а перед самою перервою ще й пропустили - В'ячеслав Шевченко потужно пробив зі штрафного точно в кут воріт.

У другому таймі Лужний вирішив підсилити атаку, випустивши Артема Мілевського та Андрія Ярмоленка замість Гармаша та Андре відповідно. І заміна спрацювала вже на 49-й хвилині - Мілевський рикошетом від захисника зрівняв рахунок у матчі. Через п'ять хвилин кияни вже вели в рахунку. Захисник "Сталі" Євген Одінцов намагався перервати подачу у штрафний майданчик і зрізав м'яч у свої ворота. "Сталь" явно була збентежена таким перебігом подій і на 60-й хвилині пропустила третій м'яч. Захисник луганчан невдало зіграв у штрафному майданчику, віддавши м'яч прямо на Зозулю, той відпасував на Мілевського, який з метра по воротах не влучив.

У наступній атаці хороший шанс зняти всі питання про переможця матчу упустив Роман Зозуля, який не використав вихід один на один. На 67-й хвилині у "Сталі" з'явилася надія після видалення динамівця Горана Попова, який в одному епізоді примудрився заробити два попередження - одне за порушення, а друге - за розмови з арбітром.

Алчевці відразу ж ледь не скоротили розрив у рахунку. Окана-Стазі метрів з 20-ти пробив під поперечину, але Коваль перевів м'яч на кутовий. Динамівці відповіли небезпечним ударом Теміле, але захисник встиг винести м'яч з лінії воріт. Наприкінці матчу арбітр міг призначити пенальті у ворота "Динамо" за порушення Теміле на форварді "Сталі", але вважав, що фол не тягне на 11-метровий. І все ж "Сталь" боролася до кінця і в доданий час забила другий м'яч - Локтіонов виявився спритнішим за всіх у метушні, що виникла у штрафному майданчику "Динамо".

Нагадаємо, раніше вже завершився один матч 1 / 4 фіналу Кубка України: "Дніпро" в серії післяматчевих пенальті переміг луганську "Зорю". Сьогодні відбудуться ще два матчі: "Шахтар" приймає запорізький "Металург", а "Арсенал" у Львові битиметься з "Карпатами". Обидва поєдинки розпочнуться о 19:00.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Мілевський вивів "Динамо" у півфінал Кубка України ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути