середа, 10 листопада 2010 11:49

Анонс 1/4 фіналу Кубка України: три матчі покажуть по ТБ

Анонс 1/4 фіналу Кубка України: три матчі покажуть по ТБ

10 листопада відбудуться матчі 1 / 4 фіналу Кубка України з футболу-2010/2011. На цій стадії команди грають по одному матчу, тому сьогодні ж уболівальники дізнаються імена півфіналістів. Серед претендентів на трофей сім команд представляють Прем'єр-лігу і одна - Першу лігу. Перший півфіналіст визначиться в Луганську, де "Зоря" приймає "Дніпро". Потім в Алчевську "Сталь" зіграє з одним з фаворитом турніру київським "Динамо". Друга київська команда - "Арсенал" їде до Львова, а "Шахтар" на "Донбас Арені" приймає запорізький "Металург".

"Зоря" - "Дніпро" (13:00. "Футбол", "Перший національний")

На ранніх етапах "Зорі" щастило з жеребкуванням, і два матчі поспіль команда провела з командами з ліги рангом нижче. У 1 / 16 фіналу луганчани переграли "Прикарпаття" (1:0), а потім з таким же рахунком перемогли охтирський "Нафтовик". Сьогодні "Зоря" зустрінеться з сильнішим суперником. "Дніпро" вже вибив з турніру торішнього володаря трофею "Таврію" (4:1), а потім легко розправився з кременчуцьким "Кременем" (3:0). Відзначимо, що ці команди зустрічалися менше місяця тому в матчі чемпіонату України, і та гра завершилася внічию 1:1.

"Сталь" (Алчевськ) - "Динамо" (16:00. "Футбол")

Єдиному представнику Першої ліги алчевській "Сталі" не пощастило із жеребом і сьогодні їм доведеться грати з київським "Динамо", правда на своєму полі. Похід за Кубком Україна "Сталь" почала з 1 / 32 фіналу, де обіграла мелітопольський "Олком" - 2:1. Далі алчевці більш впевнено переграли "Арсенал" з Білої Церкви - 3:1. А в матчі 1 / 8 фіналу вибили з турніру представника Прем'єр-ліги луцьку "Волинь" (1:0). "Динамо" попередні матчі Кубка України провело в Криму. Спочатку кияни насилу мінімально обіграли "Кримтеплицю", а потім також не без проблем перемогли "Севастополь" (2:1). Минулого тижня динамівці поступилися в чемпіонаті України, і відпустили "Шахтар" вже на вісім очок. Отже, цілком імовірно, що Кубок країни для "Динамо" остання можливість виграти хоч один трофей у нинішньому сезоні.

"Карпати" - "Арсенал" (19:00)

У нинішньому турнірі "Карпати" стартували розгромною перемогою над командою "Гірник"-Спорт "(5:0), а потім більш ніж упевнено переграли полтавську" Ворсклу "(3:0). "Арсенал" в 1 / 16 фіналу видав сенсацію, обігравши на виїзді харківський "Металіст" (2:1), а в останній грі на виїзді переміг "Олександрію" (2:1). У нинішньому сезоні команди вже зустрічалися у Львові в рамках чемпіонату України і тоді господарі поля виявилися сильнішими - 2: 1.

"Шахтар" - "Металург" (Запоріжжя) (19:00. "Футбол")

На "Донбас Арені" "Шахтар" зіграє з "Металургом" двічі протягом чотирьох днів. Сьогодні відбудеться матч Кубка України, а вже в суботу гра 17-го туру Прем'єр-ліги. "Шахтар" почав свій шлях в Кубку країни з 1 / 16 фіналу, де "гірники" розгромили "Кривбас" з рахунком 6:0. Потім команда Мірчі Луческу спокійно впоралася з ФК "Полтава" (2:0). "Металург" же почав турнір з мінімальної перемоги над маріупольським "Іллічівцем", а після цього запорізький клуб на виїзді переграв "Фенікс-Іллічівець". Відзначимо, що ці команди вже грали у другому турі Прем'єр-ліги і в Запоріжжі була зафіксована нічия 1:1. Але для "металургів" то був домашній матч, а от на "Донбас Арені" ще ніхто не перемагав.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Анонс 1/4 фіналу Кубка України: три матчі покажуть по ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути