четвер, 27 жовтня 2011 14:36

"Мілан" розгромив "Парму", "Удінезе" вперше програв

"Удінезе" з рахунком 0:2 поступився на виїзді "Наполі" і не скористався шансом обійти "Ювентус" на чолі турнірної таблиці.

"Ювентус" вийшов у лідери після вчорашньої перемоги над "Фіорентиною", але в "Удінезе" була можливість повернутися на перше місце в Неаполі. Однак у підсумку три очки дісталися "Наполі", в лавах якого ще в першому таймі відзначилися Езекіль Лавецці й Крістіан Маджо. Це була перша поразка "Удінезе" в поточному чемпіонаті.

"Лаціо" також мав шанс випередити "Ювентус" і був до цього навіть ближчий за "Удінезе". Мірослав Клозе на 17-й хвилині вивів римлян уперед, проте "Катанія" ближче до середини другого тайму відігралася - 1:1.

"Мілан", тим часом, із рахунком 4:1 розгромив "Парму" і наздогнав у таблиці "Наполі", впритул наблизившись до "Лаціо" і "Удінезе". Четверту перемогу поспіль "россонері" приніс хет-трик Антоніо Ночеріно. У неділю, нагадаємо, міланці завдяки ще одному хет-трику - Кевіна-Прінса Боатенга - з результатом 4:3 переграли "Лечче".

"Мілан", схоже, приходить до тями, а ось "Інтернаціонале" і "Рому" як і раніше лихоманить. "Нерадзуррі" вели після голу Уеслі Снейдера, але в підсумку задовольнилися нічиєю у виїзній зустрічі з "Аталантою" і залишилися на 16-й сходинці, а "Рома" з рахунком 1:2 поступилася в Генуї "Дженоа".

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" розгромив "Парму", "Удінезе" вперше програв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути