середа, 26 жовтня 2011 09:59

"Ювентус" переміг "Фіорентину" і вийшов у лідери Серії А

"Ювентус" переміг "Фіорентину" і вийшов у лідери Серії А

Перемога над "Фіорентиною" з рахунком 2:1, здобута завдяки голам Леонардо Бонуччі й Алессандро Матрі (на фото), вивела "Ювентус" в лідери Серії А.

Б'янконері добилися четвертої перемоги у чемпіонаті і тепер випереджають на очко учасника Ліги Європи УЄФА "Удінезе", що в п'ятницю відправиться на поєдинок із "Наполі". На два очки від лідера відстає "Лаціо", який також може обійти "Стару синьйору" у разі домашньої перемоги над "Катанією". В останніх трьох матчах першості країни римляни показали стовідсотковий результат.

Рахунок у поєдинку було відкрито на 13-й хвилині - Бонуччі виявився першим на добиванні після того, як Артур Боруц парирував удар Артуро Відаля.

Команда Антоніо Конте володіла ініціативою весь перший тайм і згаяла кілька гарних нагод для подвоєння переваги, за що була покарана після перерви. На 58-й хвилині рахунок зрівняв нападник "Фіорентини" і збірної Чорногорії Стеван Йоветич.

Проте вирішальне слово за 25 хвилин до завершення сказав форвард господарів Матрі, який замкнув подачу Сімоне Пепе. "Фіалки", які набрали в останніх п'яти матчах лише три очки, посідають 12-е місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" переміг "Фіорентину" і вийшов у лідери Серії А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути