вівторок, 29 березня 2011 17:59

Михалик и Мілевський повернулись в "Динамо" після травм

Михалик и Мілевський повернулись в "Динамо" після травм

Нападник Артем Мілевський (на фото) та захисник Тарас Михалик відновилися після травм і приєдналися до тренувань в загальній групі "Динамо". У вівторок Артем і Тарас взяли участь контрольному поєдинку проти молодіжного складу "Динамо", що відбувся на базі киян у Чапаєвці.

Команди грали три тайми по 25 хвилин кожен. Присутність на полі Мілевського стала помітна відразу - у першому таймі Артем відзначився забитим м'ячем.

У другій 25-хвилинці відзначився Леандро Алмейда. Бразилець на дальній стійці ударом головою замкнув подачу з кутового у виконанні Маграо. Незабаром ледь не відзначився Михалик, але м'яч після його дальнього удару потрапив у стійку.

В кінці матчу третій м'яч забив молодий бразилець Да Сілва, що знаходиться в "Динамо" на перегляді. Втім, до цього дублери змогли скоротити відставання в рахунку. Це зробив французький легіонер Шахір Бельгазуані.

"Я задоволений спарингом. Футболісти, які відновилися після травм, отримали ігрове навантаження: Михалик зіграв дві серії по 25 хвилин, весь матч провели Мілевський і Ель Каддурі. Вони вже знаходяться в непоганій формі. Найголовніше, що їх більше не турбують пошкодження", - сказав після матчу Юрій Сьомін.

Контрольний матч

"Динамо" – "Динамо" (молодь) – 3:1

Динамо: Кичак, Несмачний, Хачеріді, Юссуф, Бетао, Алмейда, Михалик (Да Сілва, 50), Маграо, Даніло Сілва, Ель Каддурі, Мілевський

Динамо (м): Тимофеєв, Балан, Гіоане, Братков, Акубардія, Боровик, Єфремов (Пивовар, 34) Буяльський, Савченко, Швидкий (Бельгазуані, 30), Раджабов

1:0 Артем Мілевський, 14

2:0 Леандро Алмейда, 28

2:1 Шахір Бельгазуані, 35

3:1 Да Сілва, 68

Зараз ви читаєте новину «Михалик и Мілевський повернулись в "Динамо" після травм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути