Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2009 17:40

Михайличенко викликав Кравця на матч з Англією

Михайличенко викликав Кравця на матч з Англією

Як відомо, 1-го квітня національна збірна України проведе черговий відбірний матч ЧС-2010. У Лондоні команда Михайличенка зіграє з фаворитом шостої відбірної групи - збірною Англії. Для підготовки до цього поєдинку українська команда зібралася на базі в Конча-Заспі у вівторок.

Цього ж дня головний тренер національної збірної України Олексій Михайлиенко провів традиційну прес-конференцію, на якій оголосив остаточний список футболістів, які викликані в розташування команди.

Нагадаємо, минулого тижня Михайличенко назвав розширений список з 28-ми кандидатів, але обмовився при цьому, що безпосередньо в табір збірної буде викликано не більш 24-х футболістів. У результаті ж, початковий список "схуд" відразу на п"ять прізвищ.

Початковий список "схуд" відразу на п"ять прізвищ.

Як повідомив наставник збірної України, тренерський штаб команди ухвалив рішення не викликати на цей збір наступних виконавців: Олександра Горяїнова ("Металіст"), Сергія Кравченка ("Динамо"), Володимира Гоменюка ("Дніпро"), Марко Девіча ("Металіст") і Євгена Селезньова ("Шахтар").

Таким чином, остаточний список футболістів, які готуватимуться до матчу із збірною Англії має наступний вигляд:

Воротарі: Андрій П"ятов, Рустам Худжамов (обидва - "Шахтар"), Станіслав Богуш ("Динамо").

Захисники: Віталій Мандзюк, Тарас Михалик (обидва - "Динамо"), Андрій Русол ("Дніпро"), Дмитро Чигринський, Олександр Кучер, В"ячеслав Шевчук (всі - "Шахтар"), Григорій Ярмаш ("Ворскла").

Півзахисники: Олександр Алієв ("Динамо"), Сергій Валяєв, Валентин Слюсар (обидва - "Металіст"), Олексій Гай ("Шахтар"), Євген Левченко ("Гронінген", Нідерланди), Максим Калініченко, Сергій Назаренко, Руслан Ротань (всі - "Дніпро"), Анатолій Тимощук ("Зеніт", Росія).

Нападаючі: Андрій Воронін ("Герта", Німеччина), Артем Кравець, Артем Мілевський (обидва - "Динамо"), Андрій Шевченко ("Мілан", Італія).

Нагадаємо, що безпосередню підготовку до матчу зі збірною Англії команда Михайличенка проводитиме на короткотерміновому зборі в передмісті Лондона - Сент-Олбанс. На Туманний Альбіон українська команда відправиться в середу, 25-го березня.

За матеріалами terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав Кравця на матч з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути