пʼятниця, 15 червня 2012 23:50

"Ми змогли показати свій футбол" - Блан

"Ми змогли показати свій футбол" - Блан
Блан щасливий перемозі над Україною. Фото: profi-forex.org

Головний тренер збірної Франції Лоран Блан прокоментував перемогу своїх підопічних над збірною України.

- Коли гра була перервана, ми думали про те, чи буде вона відновлена. Ми хотіли зіграти цей матч сьогодні. Після перших 30-ти хвилин у матчі проти Англії ми повільно входили у гру. У цих умовах ми змогли показати хорошу гру, це було важливо для нас. Навіть на такому важкому полі ми змогли показати свій футбол.

- Що відбувалося під час перерви?

- Вирушили в роздягальню і всі поміняли свою мокру форму. Були блискавки, все було дуже небезпечно, але ми просто відпочивали і чекали на рішення арбітра. Перед виходом на поле ми вирушили на місце для розминки. Це все.

- Чи здивувалися Ви, що після другого гола Україна почала грати так погано?

- Ми дійсно аналізували нашого суперника, переглядали гру зі Швецією. Коли вони пропустили м'яч в грі зі шведами, то видно було, що вони можуть взяти себе в руки і зібратися. Але після забитого гола ми намагалися грати ще більш активно, щоб українці не перехопили ініціативу.

- У вас уже 4 очки, але попереду ще одна гра. Які думки перед останнім туром?

- Після першої гри ми знали, що остання буде дуже важливою для нас. Останні ігри завжди дуже важливі. Сьогодні була важлива перемога, але вона поки нічого не вирішує. Ми будемо серйозно готуватися до гри зі шведами, але дозвольте порадіти мені перемозі над Україною. Зі збірною Швеції у нас буде зовсім інша гра.

- Які у вас були тактичні висновки перед сьогоднішньою грою?

- У нас сьогодні була повна перевага в грі. Ми набагато більше били по воротах, більше володіли м'ячем і грали більш активно. Я сказав своїм підопічним, що треба бути дуже налаштованими і вони це зробили. Були моменти, коли Україна грала краще, але ми змогли їх нівелювати.

-Що для Вас означає ця перемога?

- Франція не вигравала на великих турнірах 6 років, тому ми дуже щасливі. Шість років - це досить довго і я сподіваюся, що наступна перемога не буде через шість років.

- Хто для вас є найнебезпечнішим гравцем у Швеції?

- Швеція - це команда, з якою ми часто дуже граємо і це ніколи не було легко. Вони дуже добре готові фізично. Я бачив їх першу гру, і думаю, що якби вони зрівняли рахунок - це було б чесно. У них є відмінний футболіст - Златан Ібрагімович, він один з кращих на своїй позиції.

- Ви міняли тактику через погоду?

- Ні. Ми знали, що поле буде у поганому стані, але нічого в тактиці не змінювали.

Зараз ви читаєте новину «"Ми змогли показати свій футбол" - Блан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути