четвер, 30 серпня 2012 02:19

"Ми запобігли катастрофі" - Сьомін

"Ми запобігли катастрофі" - Сьомін
Сьомін: "Ми в груповому турнірі Ліги Чемпіонів. І це головне". Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував матч-відповідь плей-офф раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів проти менхенгладбахської "Боруссії".

"Валідольний матч. Було відчуття, що "Боруссія" вже заспокоїлася, але автогол Хачеріді надав нашому суперникові сили. Нам же створив певні проблеми, ми опинилися в дуже нервозному стані. Тим не менш, ми пройшли дуже важку кваліфікацію Ліги чемпіонів. Це стосується і "Фейєноорда", і "Боруссії". Сьогодні всі побачили, що це команда дуже високого рівня. Ми задоволені тим, що виконали своє завдання - після тривалої перерви "Динамо" знову гратиме в груповому раунді Ліги чемпіонів. Це найголовніше", - сказав Юрій Павлович.

Під час гри наставник кілька разів вибігав до кромки поля.

"Я просив, щоб хлопці налагодили комбінаційну гру, тому що без м'яча не можна грати. "Боруссія" володіла м'ячем, через що і мала перевагу", - сказав головний тренер "Динамо".

Атаки "Боруссії" будувалися в основному через Аранго.

"Ми звертали увагу хлопців на Аранго, але не змогли його утримати. Точно так само, як "Боруссія" не змогла втримати Ідейе... При цьому сьогодні Браун міг забити більше, ніж один м'яч. Зокрема, у нього була прекрасна можливість в контратаці, це був, по суті, чистий гол",- відзначив Юрій Павлович.

"У період матчів з "Фейєноордом" і "Боруссією" наша команда перебувала під великим пресом і напругою. Як писала українська преса, невихід "Динамо" в груповий турнір Ліги чемпіонів став би катастрофою. Ми цій катастрофі запобігли", - підкреслив він.

Нагадаємо, "Динамо" в матчі-відповіді плей-офф раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів програло менхенгладбахській "Боруссії", але за сумою двох зустрічей вийшло до групового раунду турніру.

Перший матч завершився перемогою біло-синіх з рахунком 3:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ми запобігли катастрофі" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути