середа, 18 вересня 2013 09:40

"Ми виграли за рахунок досвіду" - Луческу

"Ми виграли за рахунок досвіду" - Луческу
Луческу задоволений результатом матчу з "Сосьєдадом". Фото: shakhtar.com

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував виїзний поєдинок його команди в Лізі Чемпіонів проти іспанського "Реал Сосьєдаду".

"Дуже важлива гра, перший матч Ліги чемпіонів. Важливо, що ми її виграли, адже ми не знали, на якому рівні перебуваємо. Тому в першому таймі ми намагалися контролювати ритм гри, і були неактивні в атаці. Тим більше ми приїхали сюди після трьох не надто хороших результатів. Це змусило нас бути уважними", - сказав він.

" У перерві вирішили, що гру можна виграти, бути більш активними, що вийшло в другому таймі. Хочу відзначити хорошу тактичну дисципліну нашої команди, яка не дозволила господарям створити небезпечні моменти з гри. Якщо щось і створювалося, то тільки після стандартних положень. У другому таймі на перший план вийшло технічне оснащення наших гравців, швидкість і Алекс Тейшейра, який видав дуже хороший матч. Ми виграли гру за рахунок більшого досвіду участі в Лізі чемпіонів. Хоча і у господарів за віком гравці були досвідченіші за нас. Я задоволений результатом. Дуже важливо вигравати перший матч. З останніх семи стартів у Лізі чемпіонів ми шість виграли. Думаю, і "Реал" нас побоювався. Вони не здійснювали дуже активний пресинг і давали нам виходити з оборони", - зазначив наставник " Шахтаря".

Тренер відзначив, що від новачків команди чекає більшого.

"Порівняно з останньою грою в чемпіонаті, у нас в складі з'явилися два нових флангових захисники. Ризикнули і поставили в середині поля Фернандо, який добре розібрався в сьогоднішній грі. Хочеться відзначити, що атакуючі гравці виконували не тільки прямі обов'язки в атаці, а й перекривали зони в обороні. Позитивний результат, який дає нам шанси продовжувати боротьбу в Лізі чемпіонів. Я чекаю більшого від наших новачків Фреда, Бернарда і Феррейри. Сподіваюся , що з кожною грою вони будуть додавати. Для цього потрібен час", - вважає наставник помаранчево -чорних.

В одному з епізодів голкіпер Андрій П'ятов пішов у жорсткий стик.

"З ним все добре. Вам, напевно, краще видно з трибуни. Мені складно пояснити той момент. З П'ятовим все гаразд" , - заспокоїв Луческу представників ЗМІ.

"Ці три очки нам допомогли в плані ентузіазму готуватися до двох складних ігор з "Манчестер Юнайтед" вдома і з "Байєром" на виїзді", - резюмував він.

Нагадаємо, "Шахтар" на старті відбіркового турніру ЛЧ обіграв на виїзді "Реал Сосьєдад" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Ми виграли за рахунок досвіду" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути