середа, 31 липня 2013 07:02

"Ми так і не почули гімн Ліги чемпіонів" - Едмар

"Ми так і не почули гімн Ліги чемпіонів" - Едмар
Едмар прокоментував перемогу "Металіста" над ПАОКом ФОТО: Gazeta.ua

Харківський "Металіст" не почув гімн Ліги чемпіонів у своєму дебютному матчі у найпрестижнішому клубному турнірі Європи. Його включають з наступного раунду.

Півзахисник Едмар був серед тих, хто чекав цього найбільше. Про це футболіст розповів після перемоги над грецьким ПАОКом у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів — 2:0. Дублем відзначився Марко Девіч.

"Нам було дуже важко. Ми цього очікували. Головне, що перемогли. Перший гол нам допоміг. Треба визнати, що він вийшов дуже вчасним."

За рахунку 2:0 на користь "Металіста" порушили правила проти капітана харків'ян Соси, але голландський арбітр промовчав.

"Якби ми забили третій гол у ворота ПАОКа, то нам було б набагато легше грати домашній матч. Сьогоднішній поєдинок нагадав гру з "Омонією" за винятком дискваліфікованого стадіону. Тоді так само було спекотно."

Нагадаємо, через дискваліфікацію стадіону ПАОКа гра пройшла без глядачів. Правда, УЄФА дозволив харків'янам привезти у Салоніки 200 вболівальників.

"Атмосфера сьогодні була хороша. Правда, ми так і не почули гімн Ліги чемпіонів. Ми всі його дуже чекали. Але ми не засмучуємось. Головне, що виграли."

Додамо, що матч-відповідь "Металіст" - ПАОК пройде 7 серпня у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Ми так і не почули гімн Ліги чемпіонів" - Едмар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути