вівторок, 30 липня 2013 18:52

"Металіст" ближчий до перемоги" - фанати ПАОКа подивляться матч у кафе
14

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Вболівальники грецького ПАОКа дивитимуться перший матч третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти харківського "Металіста" у кафе біля стадіону. Про це розповів фанат команди із Салонік Джордж.

Нагадаємо, що стадіон "Тумба" дискваліфікований за неналежну поведінку вболівальників у матчі Ліги Європи минулого сезону.

"Мені дуже шкода, що матч з "Металістом" пройде без глядачів, - каже хлопець. Читає прес-конференцію наставника харків'ян Мирона Маркевича в газеті. - Для нас це справжня трагедія. Буду дивитися гру в одному з кафе біля стадіону. Можу вас запевнити всі навколишні заклади будуть переповнені. Після матчу підемо до стадіону.

Ми хотіли дивитися гру на великому екрані на площі Арістотеля, але бродкастер відмовився від цієї ідеї. Якби стадіон не був дискваліфікований, то сьогодні був би заповнений на всі 100%. Футболістам "Металіста" було б важкувато витримати наш тиск. Хоча читав, що вони шкодують, що стадіон буде порожнім.

Як ми вболіваємо? Я не буду вам перекладати всі слова, але атмосфера на наших матчах дійсно неймовірна. Шкода, що ви цього не побачите. Ми справді божевільні, інколи навіть переходимо допустимі рамки, але останнім часом таке трапляється на так вже й часто.

Чи поїду у Харків? Ще не знаю. Це не близька дорога, але мені б хотілося підтримати команду в Україні. "Металіст" - дуже сильна команда. У суперника є значна перевага, У вас вже стартував чемпіонат, а ПАОК тільки сьогодні проведе свою першу офіційну гру. Прогнозувати результат не буду, але мушу визнати, що "Металіст" ближчий до виходу в наступний раунд Ліги чемпіонів.

Наш новий власник — сильна людина. Він дбає про вболівальників, допомагає нам. Ми віримо у нього.

Журналісти називають Хуба Стевенса головною зіркою ПАОКа, а мені подобається Лукас. Знаю, що він виступав за "Карпати".

Відзначу, що написи "ПАОК" в Салоніках трапляються буквально на кожному кроці — на будинках, зупинках, дорожніх знаках, парканах. Лише історичні пам'ятки залишились без написів.

"Я ж казав, що ми трішки божевільні, - сміється Джордж. - Це все від великої любові до клубу. Ми, футболісти і тренери — велика дружня сім'я".

Нагадаємо, матч ПАОК - "Металіст" відбудеться у вівторок, 30 липня. Початок матчу о 21:00. пряма трансляція на телеканалі "2+2". За тиждень команди зустрінуться у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" ближчий до перемоги" - фанати ПАОКа подивляться матч у кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути