вівторок, 30 липня 2013 17:31

Матч ПАОК - "Металіст" на перших шпальтах грецьких газет
8

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні більшість спортивних газет Салонік та Греції помістили анонс першого матчу третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між місцевим ПАОКом та харківським "Металістом" на першу шпальту.

Грецькі журналісти присвятили поєдинку кілька розворотів. Зокрема, цитують вчорашні передматчеві прес-конференції наставників команд Мирона Маркевича та Хуба Стевенса. Матеріали супроводжуються фотографіями тренерів та футболістів, зокрема Едмара, який супроводжував Мирона Богдановича на зустрічі з журналістами.

Близько обіда чоловік у краватці купує в кіоску спортивну газету з фотографією футболістів ПАОКа на першій шпальті.

"Ні-ні. Я зовсім не фанат ПАОКа, - сміється грек. Прошу його перекласти зміст публікацій. - Журналісти пишуть, що наставника "Металіста" влаштує результативна нічия. А Стевенс пообіцяв, що його команда зіграє краще, ніж у товариських матчах."

Кожна газета подає свою версію стартового складу команд. Зокрема, пишуть, що "Металіст" діятиме за схемою 4-2-3-1 з Девічем на вістрі атаки. Деякі видання вписали у стартовий склад травмованого Клейтона Шав'єра. Але в іншому склад харків'ян наближений до того, як команда діяла в останніх матчах. ПАОК гратиме за схемою 4-4-2 з Лукасом на фланзі.

Нагадаємо, матч ПАОК - "Металіст" відбудеться у вівторок, 30 липня. Початок матчу о 21:00. пряма трансляція на телеканалі "2+2". За тиждень команди зустрінуться у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Матч ПАОК - "Металіст" на перших шпальтах грецьких газет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути