пʼятниця, 15 квітня 2011 02:13

"Ми не реалізували чисельну перевагу" - Сьомін

"Ми не реалізували чисельну перевагу" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував матч-відповідь 1 / 4 фіналу Ліги Європи з "Брагою". Гра завершилася внічию 0:0, яка не дозволила "Динамо" вийти у півфінал.

"Вітаю "Брагу" з виходом у наступне коло. У них буде хороше дербі з "Бенфікою". Що стосується самої гри, в ній "Брага" досягла позитивного результату за рахунок дій, в яких була агресія, самовіддача. Футболісти виконували відбір і бігли в контратаку.

Ми ж свої емоції направляли не на футбол, а на інші дії. Ми не реалізували чисельну перевагу, не було планованого ведення гри. З іншого боку, претензій до гравців по самовіддачі я пред'явити не можу. Але попереду, в атаці, у нас були проблеми. Не вистачає якості гри, реалізації моментів, холоднокровності. І завершення атак. Гравці виконують великий обсяг роботи.

Проникаючих передач було не так багато. У цьому є і заслуга гравців "Браги", а також наше невміння", - наводить слова Сьоміна офіційний сайт київського клубу.

Нагадаємо, матч у Києві завершився з рахунком 1:1.

?

Зараз ви читаєте новину «"Ми не реалізували чисельну перевагу" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути