понеділок, 17 жовтня 2011 01:24

"Ми не чинимо опір на межі можливостей" - Кварцяний

"Ми не чинимо опір на межі можливостей" - Кварцяний

Незважаючи на поразку в матчі з "Динамо", підсумковий рахунок дозволяє з надією дивитися в майбутнє. Про це після матчу сказав головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний.

"Ми серйозно готувалися до гри, хоча і не могли розраховувати на ряд виконавців. Але треба було виходити з ситуації, щоб перервати тривалу серію невдач. Однак грати гідно в матчі проти "Динамо" нам важко. Тому більшу частину часу провели в обороні. Сподівалися зіграти на контратаках, але гравці, на яких ми розраховували, свої шанси не використали, діяли надто несміливо - зближувалися з суперниками, намагалися обіграти їх з місця. По суті, ми вичавили сьогодні лише півтора моменти. А цього дуже мало, щоб зіграти з "Динамо" з гідним рахунком ...

Добре, що динамівці не реалізували всі свої моменти. Інакше ми б виглядали більш смішними, ніж ми є на даний момент. Я маю на увазі образ команди і рахунок на табло", - говорить Віталій Володимирович.

Через дискваліфікацію поєдинок пропускали ряд провідних гравців.

"Ми втратили двох наших центральних захисників, це вагома втрата для будь-якої команди. Але, тим не менш, зуміли якось зіграти з листа ... Звичайно, захист наш зіграв не так надійно, як хотілося б, проте рахунок все-таки трохи надихає. Треба продовжувати працювати. Насамперед - відновити гравців, які зможуть грати, і будувати план на домашній матч з "Арсеналом" - він також обіцяє бути важким", - зазначив тренер.

У поєдинку з "Динамо" "Волині" передрікали розгром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У збірній Маркевича "французький" варіант неможливий" - Кварцяний

"Ми реально дивимося на речі і ми готувалися таким чином, щоб, в першу чергу, уникнути поразки з великим рахунком. У нашому положенні будувати плани на перемогу в поєдинку проти киян - це схоже на фантастику. Але всі футболісти намагалися ... Налаштовували їх на матч як могли. Детально розбирали гру київського "Динамо" - пояснювали хлопцям, як команда грає, як переміщаються гравці. Не все, звичайно, вийшло, але дещо ми все-таки вичавили з методичних занять. Щось із цього реалізували, але у нас було мало часу на те, щоб добитися від команди належної зіграності", - вважає Віталій Кварцяний.

На його думку, нинішній "Волині" не вистачає характеру.

"Психологічно ми і так неврівноважені. Вдома граємо без характеру. Сьогодні проявили лише частку спортивної агресії. Футболісти мало уваги приділяють цьому аспекту, і тому ми не показуємо опору на межі можливостей. Всі вони якось бережуть себе, грають боязко ... Але сьогодні трохи спрацювало. Може, цей матч дозволить нам розвинути цю якість і повернути клубу традиції. Адже "Волинь" завжди мала славу команди з характером. Ось це для мене важливо - повернути гравцям психологію", - підкреслив Кварцяний.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Волинь" завершився перемогою киян з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не чинимо опір на межі можливостей" - Кварцяний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути