вівторок, 16 серпня 2011 16:30

"Карпати" захистили Годвіна від неандертальських звинувачень Кварцяного

"Карпати" захистили Годвіна від неандертальських звинувачень Кварцяного

Генеральний директор львівських "Карпат" Ігор Дедишин розповів, чому клуб розірвав з "Волинню" орендну угоду, за якою півзахисник Самсон Годвін мав виступати в команді Віталія Кварцяного до 31 грудня 2011 року.

Нігерійський півзахисник, який на правах оренди провів за луцьку "Волинь" у Прем'єр-лізі два поєдинки, продовжить свою кар'єру в "Карпатах", повідомляє офіційний сайт клубу.

"Футбольний клуб "Карпати" ніколи і нікому не дозволить принижувати честь і гідність своїх футболістів.

Висловлювання головного тренера луцької "Волині" Віталія Кварцяного у бік Самсона після останнього матчу, навіть беручи до уваги "особливість" характеру цього наставника, є обурливими для цивілізованого суспільства.

У відносинах гравців та клубу, честь якого вони захищають, має панувати взаємоповага, а не дикунство у вигляді брудних неандертальських звинувачень.

Самсон відправлявся в оренду в "Волинь" для того, щоб мати постійну ігрову практику, і зовсім не для того, щоб його новий наставник зайвий раз засвітився в рубриці "Прикол-прокол" відомої телепередачі.

Саме тому Самсон Годвін рішенням ФК "Карпати" повернувся в тренувальний табір нашої команди", - прокоментував рішення зелено-білих генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" захистили Годвіна від неандертальських звинувачень Кварцяного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути