вівторок, 02 липня 2013 13:56

"Ми чекали тебе, капітан" - вболівальники "Зеніта" душевно зустріли Тимощука
6

Фото: ФОТО: Facebook Анатолія Тимощука

Капітан національної збірної України Анатолій Тимощук, який минулого сезону виграв з мюнхенською "Баварією" Лігу чемпіонів, повернувся у Росію. Українець продовжить кар'єру у пітерському "Зеніті", за який виступав у 2007-2009 роках і був капітаном команди.

Вболівальники віце-чемпіонів Росії влаштували Тимощуку теплу зустріч. Фанати розгорнули банер "Мы ждали тебя, капитан!", запалили фаєри і скандували "Толя Тимощук — ла-ла-ла". Анатолій вийшов з машини і подякував прихильникам за душевний прийом.

Один з вболівальників подарував Анатолію футболку "Зеніта" з номером "44" і капітанську пов'язку. Тимощук відразу одягнув на себе екіпіровку, а от від пов'язки відмовився.

"Дякую всім. Все буде добре. Не хвилюйтеся. Буде непросто, але ми розберемося," - з посмішкою пообіцяв Анатолій.

У соцмережах, активним користувачем яких є футболіст, Тимощук російською та англійською мовами назвав вболівальників "Зеніта" найкращими у Росії.

"Спасибо за теплый прием, было очень душевно и незабываемо! Болельщики "Зенита" - лучшие болельщики в России/The fans of FC Zenit are the best supporters in Russia".

Пітерський клуб зараз знаходиться у Києві. "Зеніт" бере участь в Об'єднаному турнірі за участю київського "Динамо", донецького "Шахтаря" та московського "Спартака". Пітерці програли два матчі з двох. 3 липня команда зіграє з динамівцями на "Олімпійському".

Зараз ви читаєте новину «"Ми чекали тебе, капітан" - вболівальники "Зеніта" душевно зустріли Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути