неділя, 25 вересня 2011 11:18

"Ми були на голову сильніші за" Шахтар "- Суркіс

"Ми були на голову сильніші за" Шахтар "- Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс залишився задоволений грою своєї команди з донецьким "Шахтарем". Про це він заявив після матчу, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Вийшла гарна, бойова гра. Є гра - немає результату, ми хотіли однозначно перемогти. Але це футбол, потрібно забивати. Це ж я сказав і після матчу зі "Сток Сіті". Я не пам'ятаю такої команди, яка в першому таймі залишила б "Шахтар" без м'яча, "Динамо" ж це зробило. А якщо є гра, то буде і результат. Грою я дуже задоволений, думаю, як і тренер. Задоволені і хлопці... Що можна зробити, якщо м'яч просто не залітає у ворота?", - зазначив Суркіс, якого цитує прес-служба клубу.

"Можу сказати, що сьогодні ми були на голову сильніше за "Шахтар", не поступилися їм ні в майстерності, ні в мотивації. Бо заслужили три очки, але повинні змиритися з одним. Гра вийшла на руку "Металісту"- тепер буде цікавіше, три команди поборються за золото", - додав він.

"Сьогодні ми повинні були заробляти три очки, але не дорахувалися двох. У першому таймі лише Ідейе міг забити два м'ячі, а після перерви м'яч потрапив у поперечину... У "Шахтаря" ж не було жодного моменту біля наших воріт", - також відзначив Суркіс.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Шахтар", який пройшов у Києві на стадіоні "Динамо" ім.Валерія Лобановського, закінчився з рахунком 0:0.

Зараз ви читаєте новину «"Ми були на голову сильніші за" Шахтар "- Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути