вівторок, 07 травня 2013 15:53

"Металіст" та "Динамо" будуть боротися за срібло чемпіонату без двох футболістів

"Металіст" та "Динамо" будуть боротися за срібло чемпіонату без двох футболістів
Роман Безус травмувався у своєму ювілейному 100-му матчі в Прем'єр-лізі. Фото: ФК "Динамо"

Після гри чемпіонату України "Металіст" - "Динамо" відразу два гравця киян поповнили лазарет команди, повідомляють "Подробности".

У понеділок в обід в клініці "Борис" був прооперований Роман Безус, який травмувався у своєму ювілейному 100-му матчі в Прем'єр-лізі. У півзахисника "Динамо" виявили пошкодження сухожилля гомілковостопного суглобу. У цьому сезоні Безус команді вже не допоможе.

Також хворобливі відчуття в області грудної клітки відчув Денис Гармаш. Комп'ютерна томографія встановила у футболіста перелом дев'ятого ребра. Найближчі два тижні Денису "призначили" спокій, після чого футболіст почне займатися за індивідуальною програмою.

Крім того, як повідомляє офіційний сайт "Металіста", в матчі з київським "Динамо" отримали ушкодження та були замінені два гравці "Металіста": Марсіо Азеведо та Володимир Дишленкович. Після медичного обстеження стало зрозуміло, що, на жаль, до кінця поточного сезону хлопці зіграти вже не зможуть. У Марсіо часткове пошкодження меніска, а у Володимира рецидив старої травми спини.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" та "Динамо" будуть боротися за срібло чемпіонату без двох футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути