середа, 01 лютого 2012 17:45

"Металіст" розгромив "Полонію" і вийшов у фінал Кубка Кадирова

"Металіст" розгромив "Полонію" і вийшов у фінал Кубка Кадирова

Харківcький "Металіст" дуже впевнено впорався з варшавською "Полонією" в матчі на Кубок Кадирова і вийшов у фінал товариського турніру.

З перших же хвилин зустрічі стало зрозуміло, хто саме буде домінувати у зустрічі. "Металіст" захопив ініціативу і не віддавав її до самого фінального свистка. Півгодини поляки відважно відбивалися, але "Металіст" все ж таки свого досяг - Тайсон увінчав свій сольний рейд від центрального кола точним ударом в дальній кут. Через кілька хвилин рефері Єгоров призначив пенальті у ворота "Полонії" - хтось із захисників зіграв рукою у власному штрафному. Вирок чітко виконав Шав'єр.

Після перерви поляки заграли активніше, пішовши вперед великими силами, проте забити не вдалося, а пропустити - будь ласка. Бланко здорово вивів Девіча на рандеву з кіпером і форвард збірної України не схибив. 3:0. Але цього виявилося замало для Марка - на 77-й хвилині він чудово виконав штрафний удар. Фінальний свисток зафіксував перемогу "Металіста".

У вирішальному матчі за трофей харків'яни зіграють проти "Рапіда" (Бухарест). Гра відбудеться 3 лютого.

Металіст - Полонія Варшава 4:0

Голи: Тайсон, 29 (з пенальті), Шав'єр, 34, Девіч, 65, 77

Металіст: Горяїнов, Вільягра, Папа Гуйє, Торсільері, Фініньо (Пшеничних, 46), Едмар, Соса (Девіч, 46), Марлос (Шелаєв, 73), Шав'єр (Торрес, 68), Бланко (Радченко, 76), Тайсон (Крістальдо, 46, Бордіян, 74)

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" розгромив "Полонію" і вийшов у фінал Кубка Кадирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути