понеділок, 30 січня 2012 17:25

"Металіст" на Кубку Кадирова по пенальті поступився "Пахтакору"

"Металіст" на Кубку Кадирова по пенальті поступився "Пахтакору"

Харківський "Металіст" не зміг здобути перемогу в другому матчі Кубка пам'яті Ахмата Кадирова в протистоянні з ташкентським "Пахтакором".

Команда з Узбекистану вийшла вперед вже на 12-й хвилині. Дишленкович не дав Таджієву реалізувати вихід один на один, але той був першим на добиванні.

Незабаром "Металіст" мав шанс зрівняти рахунок - у штрафному збили Крістальдо, сам аргентинець узявся виконувати 11-метровий, проте не зумів переграти воротаря.

Незважаючи на перевагу команди Маркевича, відігралися харків'яни лише в самому кінці матчу. Цього разу пенальті заробив Едмар, а Марко Девіч з позначки підсік м'яч по центру воріт.

За регламентом турніру в разі нічиєї команди відразу переходили до серії післяматчевих пенальті. І тут фортуна посміхнулася "Пахтакору". Шав'єр і Бланко забили, а ось удари Девіча, Торсільєрі і Гуйє парирував воротар узбецької команди.

Металіст - Пахтакор 1:1 (2:3 по пенальті)

Голи: Девіч, 87 (з пенальті) - Таджієв, 12

Металіст: Дишленкович, Вільягра, Папа Гуйє, Торсільєрі, Фініньо (Пшеничних 46), Едмар, Соса, Марлос (Девіч 63), Шав'єр, Бланко, Крістальдо

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" на Кубку Кадирова по пенальті поступився "Пахтакору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути