пʼятниця, 24 лютого 2012 11:25

"Металіст" прорвав оборону "Зальцбурга" в День захисника Вітчизни
13

Фото: Reuters

"Металіст" підніс шикарний подарунок українським уболівальникам в День захисника Вітчизни, 23 лютого. Як і в першій грі, харків'яни відвантажили у ворота австрійського "Зальцбурга" чотири м'ячі, ставши, таким чином, найрезультативнішою командою 1/16 фіналу Ліги Європи.

Від чого застерігав наставник "Металіста" своїх підопічних напередодні гри-відповіді - так це від шапкозакидальських настроїв. І, судячи з усього, "достукався". Принаймні, жодного зневажливого ставлення до суперника харків'яни не проявляли.

"Зальцбург" може порадіти лише голу Янтшера, який дозволив уникнути повного розгрому. На той момент "Металіст" вже вів у рахунку завдяки автоголу Хінтереггера. Інша справа, що ця невдача настільки розохотила господарів, що в наступні вісім хвилин "Металіст" просто зім'яв оборону австрійської команди і двічі вразив ворота Вальке.

У підсумку - 4:1, і наступним суперником "Металіста" стане грецький "Олімпіакос". Перший матч відбудеться 8 березня в Харкові, повідомляє Террикон.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" прорвав оборону "Зальцбурга" в День захисника Вітчизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути