четвер, 23 лютого 2012 11:24

"Головне - забути результат першої гри" - Маркевич

"Головне - забути результат першої гри" - Маркевич

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич вважає, що перед повторною грою з "Зальцбургом" його підопічним потрібно забути про результат першого матчу (перемога українців з рахунком 4:0) і грати тільки на перемогу, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Саме основне - забути результат першої гри. Потрібно виходити і продовжувати в такому ж дусі. Грати з бажанням, тим більше, у нас пізніше буде дев'ять днів без ігрової практики і дуже важливо, щоб футболісти вийшли і грали на повну силу. Футболісти - професіонали, і вони повинні виходити і віддаватися грі повністю, якщо ми хочемо чогось добитися. Я вже сказав, що у нас не буде ігрової практики дев'ять днів і дуже важливо, щоб футболісти зрозуміли це і, вийшовши на поле, грали так само, як і в Зальцбурзі. Тим більше, що це і очки для рейтингу України", - сказав Маркевич, слова якого наводить офіційний сайт "Металіста".

Тренер також зазначив, що зміни в стартовому складі в порівнянні з матчем в Австрії будуть незначними.

"Я думаю, ми змінимо щось в обороні, але в основному вийдуть ті ж футболісти, що й грали. Напевно, вийде Андрій Березовчук, буде грати і Сергій Пшеничних, можливо - Торрес. Ви знаєте, у нас є проблеми з картками, когось побережемо і дамо пограти футболістам, які не грали", - зазначив він.

Нагадаємо, матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Металіст" - "Зальцбург" відбудеться сьогодні в 22:05. Пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «"Головне - забути результат першої гри" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути